Bambus produkter er det bedste miljørigtigt valg for de rigtige bæredygtige byggeprojekter

BAMBUS PRODUKTER ER HOLDBARE & STABILE, MILJØRIGTIGE & ØKO-VENLIGE, OG DERMED GARANTERET TOP KVALITET 

Det er en græssort, som vokser med en utrolig fart, som alligevel er stærkere end de fleste træsorter. Det egner sig derfor godt som et slidstærkt og miljøvenligt byggemateriale og andre slags af bambus lavet produkter, hvilket netop er grunden til at vi valgte at distribuere bambusgulve til det danske marked.

Bambus er i princippet en uudtømmelig ressource, da den vokser meget hurtigt (op til 1 meter om dagen), og da kun de ældre stængler høstes, får den yngre bambus mere plads til vækst, der giver et højere udbytte. Bambus er den hurtigst voksende plante på jorden. Det tager kun fire år for en ny bambus at blive så stor, at den kan skoves fra samme stamme. Derfor er bambus mere miljøvenlig og bæredygtig end træ.

Bambus en hurtigt voksende græsart, er også slidstærkt med en overflade, som overgår langt de fleste træsorter, når det kommer til hårdhed og slidstyrke. For eksempel er bambus hårdere og mere slidstærkt end både bøg, eg og ask. Denne slidstyrke sikrer et holdbart produkt med en lang levetid derfor bambus er et super velegnet alternativ til træ. Planten er enormt hurtigt voksende og kan vokse en meter i døgnet dermed bambus er et bæredygtigt og smart alternativ til træ, eftersom at bambus er hårdere og mere slidstærkt end mange træsorter, og ydermere har planten bakteriehæmmende egenskaber.

Bambus er bedst i verden til at optage CO2 og producere ilt.

Bambus kan nemt dyrkes uden brug af sprøjtemidler. Bambus er således et ideelt materiale, når vi taler bæredygtighed.Bambus kan være et særdeles bæredygtigt materiale. Bambus er fornybart samt optager og lagrer CO2 – ligesom træ. Dertil kommer, at græsarten gror hurtigere end træ (nogle typer kan vokse 4 cm i timen), hvilket bevirker, at det optager mere CO2 og producerer mere ilt – Faktisk 35 % mere end træ faktisk.
Den unikke væksthastighed betyder sammen med en effektiv produktion at bambus faktisk absorberer mere C02 end det frigives under produktion og transport til kunden. Dette er blot en af de mange grunde til at vi har valgt at forhandle bambus produkter fra den hollandske producent , der har specialiseret sig i at producere C02-neutrale højkvalitets af bambus produkter og materiale.

Slidstyrken er samtidig medvirkende til, at et bambusgulv er særdeles velegnet både til private boliger og til erhverv. Samtidigt er bambus også et godt byggemateriale, især fordi det er meget formstabilt og påvirkes mindre af ændringer i luftfugtigheden.

Bambus miljørigtige produkter er løsningen af ​​æraen for evigt bæredygtighed!

Hvordan laver man bæredygtige produkter af bambus?

Det specielle ved bambus er, at planten producerer en antibakteriel substans, så man skal ikke bruge pesticider for at få den til at gro! Alle bambusplanter skal bare bruge sollys. Bambus er miljøvenlig og et oplagt alternativ til træ og er et solidt skridt på vejen mod skovfældning!
Bambus modarbejder også klimaforandringerne, fordi de kan absorbere og opbevare CO2. Bambus er selvfølgelig også bionedbrydelig.

Bambus er en bemærkelsesværdig naturressource af flere grunde:

1). Hårdt træ tager 30-50 år at modnes, mens bambus når modenhed på 3-5 år.
2). De samme firkantede optagelser af bambus producerer mere ilt end mange trævarianter.
3). Bambus vokser med en hurtig hastighed uden gødning, den kan vokse op til 2-3 meter på en dag, indtil den når næsten 100 fødder.
4). På grund af holdbarheden af ​​bambusplanter er der ikke brug for pesticider eller kemikalier for at fremme modningsprocessen, og de kræver meget mindre vand end træer.
5). Bambusprodukter nedbrydes til en fuldstændig genanvendelig og næringsrig kompostjord.

Vi har stort udvalg af bambus hegn til indretning af din have som er miljøvenlige og har flere anvendelser.

Venligst se her https://bambus-produkter.dk/butik for at finde ud mere informationer om vores bambus hegn rulle og paneler og andre bambus produkter.

Bambus er en ’uendelig’ ressource, som vokser hurtigere end nogen anden plante da bambustræ vokser op c. 1 meter om dagen– og er CO2-neutral i hele sin livscyklus.

Flere og flere forbrugere vælger bevidst for bæredygtige og miljøvenlige byggematerialer som firma, du har sikkert allerede modtaget sådanne henvendelser. Bambus er blevet et vigtigt alternativ til mange traditionelle tømmer de seneste år, og efterspørgslen vil kun stige i fremtiden. Trods alt vokser bambus meget hurtigere end almindelige træer og er ekstraordinært stærk, hvilket gør det til et ideelt materiale til utallige dekorative og strukturelle anvendelser. Vi har gode holdbare og genanvendelige produkter det passer til alle vores hverdagsproblemer, alt er lavet fra bambus. helt almindelige produkter du ville kunne skifte ud til mere miljøvenlige, økologiske og genanvendelige produkter og på den måde være med til at skåne vores klima for unødvendigt plastik mm.

Vores leverandører er af ​​de største bambusimportører i Europa. Fordi de styrer deres egen bambusproduktion uden at bruge formidlere, kan vi garantere den bedste kvalitet til de laveste priser.

✓ De har mange års kombineret international bambus-ekspertise og erfaring inden for vores virksomhed.
✓ Vi kan levere små og store ordrer i hele Europa.
✓ Direkte import og eksport er muligt fra vores produktions faciliteter i Asien og Sydamerika.
✓ Professionelt råd og støtte til særlige bambusprojekter.
✓ Kvalitetssikring og de mest konkurrencedygtige priser på markedet.
✓ Evne til at producere og levere eksklusive eller brugerdefinerede designs.

Med andre ord, vi er dit rigtigt partner, hvis du leder efter en pålidelig kilde til at hjælpe med at opnå dine bambus ambitioner. Derfor kan du være sikker på at vi vil gøre alt for at give dig det bedste råd og støtte dig som vores privat kunde og/eller for din virksomhed.


BAMBUS ER DET BEDSTE MILJØVENLIGE MATERIALE FORDI BAMBUS ER DEN BEDSTE KILDE TIL AT PRODUCERE MILJØRIGTIGE BÆREDYGTIGE ØKO-PRODUKTER

Bambus er ikke kun bambus da bambus er den ’uendelig’ ressource!
BAMBUS GODHED

“Der er ikke noget, som et træ kan gøre, som en bambus ikke kan.”

På den anden side har bambus mange andre applikationer, som træer ikke er i stand til. Ting som tøj, cykel, tandbørste, kul, alkohol og vil du tro på en øl af bambus? Bambus er virkelig bæredygtig i forhold til træ. Der er ikke behov for at understrege akronymet “FSC” på vores produkter. Bambus fortæller “BÆREDYGTIGHED” alle caps og fed skrift.

Bortset fra de mange potentielle anvendelser af bambus er der en faktor, der trækker bambusens miljømæssige betydning og økologiske værdi endnu mere ud. Vi taler om dets evne til at vokse til modenhed meget hurtigt. Det svarer også til en hurtigere genopfyldning af bambus tømme i naturen fra kun 3-5 år at høste. Sammenlign det med træer, der tager mindst et årti!

Bambus er den hurtigst voksende plante på planeten! Dette betyder super hurtig genopfyldning efter høst. Bambus har kun 3 til 5 år at høste, hvilket gør det til verdens mest bæredygtige naturlige materiale! Bambus kan erstatte brugen af ​​træ til næsten enhver applikation. Fra papir, tøj, kan du endda lave te ud af det. Bambus har ikke brug for gødning eller pesticider eller nogen anden form for videnskabelig landbrugs intervention for at udbrede sig godt.

Det mest slående træk er dog den naturlige skønhed med smukke korn, som giver et tydeligt designs udseende.

Vi ved, hvor vigtigt miljøvenlighed, bæredygtighed, kvalitets- og produktsikkerhed er for dit projekt. Derfor er alle vores MOSO produkter certificeret i henhold til de højeste internationale standarder og kvalitet kontrolleret af vores producents eget hold. 

HVAD ER BÆREDYGTIGHED- DET ER EN GOD GUIDE TIL RIGTIG BÆREDYGTIGHED 

Bæredygtighed. Hvad er det egentlig? At vi passer på hinanden og kloden, står nok klart for de fleste af os. Men har du helt ned i detaljerne styr på, hvad der egentlig forstås ved at være bæredygtig? Nedenfor på linket finder du en systematisk gennemgang af de vigtigste emner inden for bæredygtighed. Når du er færdig, vil du vide alt fra, hvad det kræver, at et hus er bæredygtigt til hvilken form.                                                 

Hvad er et bæredygtigt hus? Et bæredygtigt hus er karakteriseret ved, at det er bygget af miljøvenlige eller genanvendelige materialer. Derudover skal det have et reduceret energi- og ressourceforbrug. Og så skal det gøre brug af alternative opvarmningsmetoder. Kort sagt: Et hus, der består af materialer, der på alle tidspunkter i husets livscyklus har påvirket miljøet minimalt.

Er bæredygtighed godt for din økonomi? Det korte svar er JA! Det, som er godt for miljøet, er også godt for økonomien. Man kan i hvert fald argumentere for, at bæredygtighed er en rigtig god økonomisk investering på lang sigt. Økonomerne fortolker bæredygtighed som, at fremtidige generationer skal have mulighed for mindst det samme velfærdsniveau, som vi lever under nu. Det er oplagt, at natur og klima også er betydningsfuld for velfærden – og derfor kan det betale sig at spare på de ressourcer, vi forbruger af i dag. Det bruger man i stigende grad økonomiske virkemidler til.

Kilde: https://groenforskel.dk/baeredygtighed

Er pandabjørnen truet af produktionen af ​​bambus?

Overhovedet ikke. Man skal forstå, at panda bjørne (både den lille panda og kæmpen panda) bor i de bjergrige områder i midten af ​​Kina, hvor de primært bruger de lavere arter af bambus som den vigtigste fødekilde. Således bor de langt væk fra de områder, hvor de gigantiske Moso bambus arter, der anvendes til fremstilling bambus gulv, vokser. Desuden er de Moso bambus arter, der ikke engang anerkendt som fødevarer af panda bjørne. Så produktionen af ​​Moso bambus gulvbelægning tilbyder absolut ingen fare for panda!

Bambusprodukter- til hjem og have er et bæredygtigt og miljørigtigt valg!