Sådan installeres en bambus reed hegn

Sådan installeres en bambus Reed hegn

Kilde: http://www.angelispress.com/62170-sadan-installeres-en-bambus-reed-hegn

Bambus reed hegn kommer i lange ruller, der kan anvendes til en eksisterende hegn. Dette er en økonomisk måde at skjule gamle, grimme hegn eller give mere privatliv til kæde-link hegn. Det er vigtigt at have en robust struktur, når du installerer en bambus reed hegn, således at det kan trodse al slags vejr. Et par vigtige skridt bør tages, når du vedhæfter en bambus reed hegn til en eksisterende hegn.

Instruktioner

•Measure din eksisterende hegn og bestemme, hvor mange ruller eller dele af bambus reed hegn du vil bruge.

•Indstil styrken af din eksisterende hegn og Find horisontal støtte bjælker i toppen og bunden. Afhængig af højden af din eksisterende hegn og din nye bambus hegn, vil du har brug for horisontal støtte bjælker i toppen og bunden af din eksisterende struktur, som du kan knytte bambus hegn. Hvis du ikke har støtte bjælker, kan du tilføje vandrette træ eller bambus bjælker til din eksisterende struktur ved at skrue dem ind i dit eksisterende stillinger. Simpelthen montering bambus hegn til tråd hegn uden støtte bjælker vil ikke gøre det robuste nok til at modstå vind og andre elementer.

•Klippe 8 – 10 tommers stykker af galvaniseret wire ved hjælp af bidetang; du vil bruge denne tråd til at vedhæfte bambus hegn til din eksisterende struktur. Afhængigt af størrelsen af din eksisterende struktur skal du skære nok stykker for at space dem hver 4 til 6 inches langs bunden, øverste og midterste. Længere stykker vil fungere godt for vedhæftes hegnspæle bambus hegn, og mindre stykker vil blive brugt til at vedhæfte bambus hegn til den eksisterende hegn struktur.

•Begin til at fastgøre bambus reed hegn til din første hegnspæl med galvaniseret wire. Kontroller, at tråd begge ender af galvaniseret wire gennem den eksisterende ledning på din bambus reed hegn og så pak det omkring hegnspæl på den nonvisible side. Brug tænger, trækker de to ender af galvaniseret wire stram og vride dem indtil reed hegn sikkert. Sørg for du bruger mindst tre stykker ledning på hvert indlæg, og at din indhegning er lige.

•Drej din bambus reed hegnet til den næste hegnspæl, derefter gå tilbage og vedhæfte det hver 4 til 6 inches på toppen, bunden og midten, indtil du når den næste hegnspæl. Brug den samme teknik med din tænger, som du brugte på hegnspæle til at fastgøre den til støtte bjælker. Vær omhyggelig med ikke at trække for hårdt når du tråd galvaniseret wiren gennem wire på bambus reed hegn. Trækker for hårdt kan beskadige bambus og punkteres et hul i indhegning.

•Fortsæt rullende din bambus hegn og vedhæfter den til din eksisterende hegn indtil du når til slutningen. Sørg for, at bambus reed hegnet er både sikkert og lige. Når du kommer til slutningen af en rulle, blot vedhæfte den næste kast struktur og fortsætte ned ad hegnet. Du behøver ikke at tillægge den tidligere roll hver rulle af bambus reed hegn.

 

TIPS: Vedr. hvordan man monterer bambus hegn du kan også se here: https://bambus-produkter.dk/bamboo-videos og læse her https://da.p-mbuilders.com/rolled-bamboo-fencing-21611

 

 

TIPS: Når man monterer bambus hegn der kan også bruges  Wire Mesh Panel Galvaniseret ( https://bambus-produkter.dk/product-category/fasteners/mesh-fencing )  som vist på billede here: 

Vedr.  særlige beslag for montering af hegn rulle man kan finde dem here: https://bambus-produkter.dk/product-category/fasteners/installationssaet-screws