OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL OM BAMBUSGULVE OG HANDELBETINGELSE.

 

Hos Bambus-produkter.dk vil vi rigtig gerne gøre det nemt for vores kunder til at handle med os.

Vi har derfor samlet en række af de oftest stillede spørgsmål indenfor bambusgulve og handelbetingelse:

Køb af varer

Vi vil anbefale at før fortage et køb at man grundigt læser om Handelsbetingelser her:https://bambus-produkter.dk/handelsbetingelser

Er det muligt at afhente sin ordre på jeres adresse?

Svar: Nej, da varen leveres direkte fra vores leverandørs lager i Holland til din levering adresse.

Kan jeg få oplyst et track & trace nummer på min ordre?

Svar: Hvis din ordre bliver afsendt med et track & trace nummer, så vil du modtage en separat e-mail med dette, når din ordre er afsendt.

Der var en faktura fra leverandør med i pakken, da min ordre blev leveret?

Svar: Det er korrekt – vi sender din faktura, som en PDF-fil, til din e-mail adresse, når vi har modtaget din ordre, mens da varen leveres dig så vil du få faktura fra vores leverandør med i pakken da varen leveres direkte fra vores leverandør lager i Holland til din levering adressen.

Yder I prisgaranti på jeres varer?

Svar: Vi har de bedste prise på markedet, men desværre ikke mulighed for at tilbyde 100% prisgaranti, men vi holder selvfølgelig hele tiden øje med vores priser og justerer dem løbende for at være konkurrencedygtige.

Installere I også bambus produkter/bygge materiale?

Svar: Nej, vi udfører ingen installationer, men vi tilbyder vores kunder som selv vil installerer det købte produkter med at bruge vores leverandør installations vejledninger eller din lokale håndværke/tømrer eller bygge/installations virksomheder.

Jeg oplever en fejl, når jeg forsøger at købe noget på jeres side?

Svar: Start altid med at forsøge på ny fra en anden browser (Google Chrome, Mozilla Firefox o.l.). Vær også opmærksom på, at nogle arbejdspladser kan have blokeret for visse ting, hvilket nogle gange kan forhindre, at et køb kan gennemføres. Hvis du konsekvent oplever fejl, vil vi anbefale at du forsøger igen fra en anden computer. Du er naturligvis også meget velkommen til at kontakte vores kundeservice med at skrive os på email, for at hører om der skulle være nogle akutte problemer med vores hjemmeside.

Kan jeg, som privatperson, købe varer på faktura?

Svar: Jeg vi udsteder faktura for alle kunder fordi fleste foretrække at betale via bankoverførsel, og fordi for alle bestilte varer skal vi modtage forudbetaling fra kunder, da vores leverandør kræver altid fra os 100 % forudbetaling for hele ordren, derfor er vi også er nødsaget til at gøre det samme for at leverer gulvene til vores kunder.

Levering og modtagelse af varer

Hvor hurtigt afsender I min ordre?

Svar: Vi ordre at afsender varer direkte fra vores leverandørs lager i Holland efter vi har modtaget forudbetaling fra kunde. General leveringstiden af vores varer er 5-10 hverdage da alle varer afsendes fra Holland kun after vores producent/ leverandør fik overført din ordres penge fra os . Alle varer der bliver vist på byg-ecohome.dk er på producents lager i Holland, og udsolgte varer i generelt vises derfor ikke.

I har afsendt min ordre, men forsendelsen er endnu ikke ankommet?

Svar: Under normale omstændigheder leverer vores producent/ leverandør forsendelserne i løbet af 1-3 hverdag efter de har modtaget forudbetaling fra os for din ordre, men i tilfælde af eks. forsinkelser på vej forbundet med trafik der gå op til 5 hverdage før forsendelsen når frem. Har du ventet i mere end 5 hverdage, siden du modtog vores e-mail om, at din ordre var afsendt, må du meget gerne kontakte vores kundeservice.

Hvordan man kan tjekke at forsendelsen er ikke beskadiget ?

Svar: Da alle varer afsendes direkte fra vores producent/ leverandør lager i Holland, så kunden er selv ansvarlig for at tjekke den leveret forsendelsen er beskadiget eller om der er fugtindhold, farveforskelle osv. Derfor skal kunden selv sørge for at tjekke pakker . Der gives 2 års reklamationsret i henhold til købeloven og da vores reklamationsret gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation. Så, det er nok hvis man bare tjekker at de leveret pakker ikke er beskadiget, åbnet eller fugt.

En vare jeg har modtaget, lader til at være blevet beskadiget under transporten?

Svar: Ved modtagelse af varet venligst kontrollér om mængde og produkt stemmer overens med det bestilte samt kontrollér om varen har fået transportskade, i givet fald, giv straks chaufføren besked herom. Hvis du kan se, at forsendelsen er blevet væsentlig beskadiget, når denne bliver udleveret til dig, skal du nægte modtagelsen og give lastbilens chauffør forsendelsen med tilbage.

Hvis som del / stykker af varer er skadet kunden kan finde ud hvad man skal gøre i Handelsbetingelser med at trykke her https://bambus-produkter.dk/handelsbetingelser og læser afsnitten om at: Hvis varer er skadet. Brev til at anmode om beskadigede varer udskiftes.

Nogle gange opdager man først en beskadiget vare, når lastbilen er kørt igen, og i disse tilfælde er det vigtigt, at du reklamerer til vores kundeservice med det samme. Hvis ikke der reklameres med det samme, kan du risikere, at reklamationen bliver afvist.

Hvilket garanti får man for produkterne kvalitet ?

Svar: Vores producent  have angivet garanti for høj kvalitet af deres alle bambus produkter ifølge den europæiske kvalitets standard CE krave og garantilove. 

Er det muligt at få ekspres leveret en ordre?

Svar: Vi kan tilbyde særlige forsendelsesformer, herunder ekspres levering, så ordren bliver afsendt fra vores producents eksterne lager i Holland hurtigst muligt og vil typisk blive leveret i løbet af 1-2 hverdage. Venligst tage hensyn at for ekspres levering vil vi opkræve yderlige beløb.

Opbevarings regel ved modtagelse
Venligst husk at anbringe pakkerne i et opvarmet rum (ca. 18-20 gr.) med en relativ luftfugtighed på 45-65 %.

Er bambus et miljøvenligt valg? Er bambus skove fældes for produktionen af ​​bambus produkter?

Faktisk opskæring af bambus er den vigtigste økologiske argument, der gør bambus så unik. Hvert eneste år moder planten udvikler mange nye bambus stængler, der vokser til deres fulde længde på op til 20 meter i kun et par måneder. Derfra tager det stilken omkring 5 år at få den nødvendige hårdhed til brug i holdbare produkter. I en veldrevet, moden bambus plantage den 5 år gamle stængler kan derfor høstes hvert år, samtidig med at størrelsen af ​​skoven intakt. 

Er panda bjørnen truet af produktionen af ​​bambus?

Overhovedet ikke. Man skal forstå, at panda bjørne (både den lille panda og kæmpen panda) bor i de bjergrige områder i midten af ​​Kina, hvor de primært bruger de lavere arter af bambus som den vigtigste fødekilde. Således bor de langt væk fra de områder, hvor de gigantiske Moso bambus arter, der anvendes til fremstilling bambus gulv, vokser. Desuden er de Moso bambus arter, der ikke engang anerkendt som fødevarer af panda bjørne. Så produktionen af ​​Moso bambus gulvbelægning tilbyder absolut ingen fare for panda!