Kontakt os

Har du nogle spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte os til enhver tid.

Vi sidder altid klar til at hjælpe dig med yderligere information eller eventuelt et uforpligtende tilbud.

map

KÆRE KUNDE

Du er altid velkommen til at kontakte os for yderligere information omkring vores bambus produkter eller hvis du har spørgsmål om vores bambus produkter.

Du kan sende direkte dine spørgsmål til os på vores e-mail adresse: info@bambus-produkter.dk eller ringe os døgn rund til vores kundeservice tlf: 93909819 .

Du kan også udfylde den nedenstående formular for at få et uforpligtende tilbud og få svar på alle dine spørgsmål eller hvis du blot gerne vil hører om hvordan vi kan hjælpe dig med dit byggeprojekt.


NYHED !!!

Vi er også officielle forhandler i Danmark for vores ny leverandør PI Import BambooTouch fra Belgien og dermed tilbyder et stort udvalg af miljørigtige premium bambus byggematerialer herunder: indendørs bambus plankegulve og parket, facade beklædning, paneler og plader, massive terrassebrædder og andre udendørs bambusprodukter: solide paneler, bjælker, finer, hegnplader, tilbehør.

Oplev bambus gulve og andre byggematerialer som er slidstærke, miljøvenlige og top kvalitet.

Tag et kig i vores netbutik https://bambus.byg-ecohome.dk og se det store sortiment af unikke bambus gulve og andre slags af bambusprodukter: smukke designs i forskellige konstruktion, farver, konfiguration. I hensyn til miljø er alle vores bambus produkter økologisk-venlige og bæredygtige, samt vores producent har CE og FSC certifikationer som er verdens førende skovforvaltnings standarder og hermed levere bambus gulve og alle byggemateriale af den højeste kvalitet, med et produkt garanti på op til 30 år. 


Bambusprodukter er holdbare & stabile, miljørigtige & øko-venlige, og dermed garanteret top kvalitet.