Vores kunders tilfredshed er alfa og omega!

Vi er fokuseret på at udvikle løsninger, som muliggør smartere beslutninger og sikrer bedre resultater, så vores kunder kan løse problemer, realisere ideer og forfølge deres drømme.

Derfor vi opbygger tætte og langvarige relationer til offentlige såvel som private virksomheder fordi tilfredse kunder er vores vigtigste succeskriterie.
Dermed vi er først og fremmest dedikerede til den suveræne langsigtede værdi, de har brug for til at vokse og trives.
Læs vores cases herunder og se hvordan vi har hjulpet dem, til at give dem den bedste service og godt kvalitet af vores bambus produkter.

Et af vores foretagne succesrige kunder ordrer projekt er til produktion og levering Keepit Group DK af Bambusflasker af 200 stykker med special fremstillede kunders virksomheds design.

Super service – god kvalitet

Emil giver en fantastisk service. Meget god til at følge op og lade en være tryg ved, at han prøver at finde den bedste løsning på din forespørgsel. Jeg har været rigtig glad for at købe igennem ham og jeg mener han har kontakter til kvalitetsprodukter. Man får selvfølgelig hvad man betaler for. Men selv der er kvaliteten i højsædet
Tak for god service!

Ina Holm Johansen

Keepit Group A / S
Parker | Per Henrik Lings Allé 4, 7
DK-2100 København | Danmark
Hjemmeside www.keepit.com

Samt se vores andre private og erhvervs kundes referencer på siden Kundernes Anmeldelser som vi ha fra vores tilfreds kunder .