OM RETURNERINGS REGLER OG FORTRYDELSE FORMULAR

Købets fortrydelse skal anmeldes til os senest 14 efter købet er udleveret og fra fortrydelsen skal senest  i 14 dage efter returneres forsendelsen tilbage til os. Desuden giver vi til alle vores kunder extra service i fortrydelses tilfældet for at ombytte købte varer til en anden ønskende anden bambus product eller extra rabat osv.

Meddelelsen skal gives pr. mail på info@bambus-produkter.dk . I meddelelsen skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. Du kan også vælge at benytte vores standardfortrydelses formular og sende med retur.

 

Den finder du her FORTRYDELSESFORMULAR

Varens stand, når du sender den retur.

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på.
Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.
Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.
For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik.

Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.

Vi sender en mail når en kunde fortryder eller reklamerer. Har du sendt en vare ind til fortrydelse eller reklamation vil du altid få tilsendt en mail når vi har modtaget varen. I mailen får du oplysninger om den videre process i forbindelse med behandlingen af din fortrydelse/reklamation.
Ved returnering, modtages der ikke pakker sendt på efterkrav.
Varer der returneres til os på efterkrav, nægtes modtagelse. Såfremt en vare returneres uden information om køber, faktura, ordrebekræftelse eller andet der kan identificere den omhandlende ordre, kan byg-ecohome.dk ikke holdes til ansvar for at kontakte køberen.

Varer som er fremsendt uden disse informationer, vil blive bortskaffet efter en periode på 30 dage og der kan ikke efterfølgende gøres krav på disse varer.

Har du spørgsmål som ikke er blevet besvaret, er du altid velkommen til at kontakte os  på email: info@bambus-produkter.dk

Fortrydelsesret

Der gives 14 dages fuld returret på varer købt i vores bambus-produkter.dk webshop.
Perioden regnes fra den dag, hvor du modtager dine ordren købte vare/r. Returnerings omkostninger skal du selv afholde.
Den returnerende vare må ikke være skrammet, ødelagt eller brugt på en sådan måde, at det er helt åbenbart at brugen formindsker varens salgsværdi væsentligt. Er dette tilfældet, vil der blive foretaget en vurdering af varens nye salgsværdi og denne oplyses til kunden. Det er dernæst op til kunden, hvorvidt denne nye pris accepteres eller ej.
Afslår kunden vurderingen, kan vi returnere varen til kunden. I denne forbindelse forbeholder vores virksomhed sig retten til at opkræve et gebyr, for at dække omkostningerne ifm. returneringen.

Under returnering, hvis du fortryder købet, du som kunde er ansvaret for varen. Det vil sige hvis der skulle ske en skade på varen under transporten retur til netbutikken, er det dig, der har ansvaret.