OM VIRKSOMHEDEN


EUROLUX-ECOHOME er forholdsvis en ny oprettet virksomhed, men til gengæld har vi personlige 30 års lange erhvervs erfaringer, hvor vi har haft globale aktiviteter med alt der forbundet med handel og derfor garanterer vi rigtig god handels oplevelser, professionel høj kvalitet service og ordres behandling for alle kunder.

Virksomhed er officiel forhandler i Danmark for BYG- ECOHOME og flere andre producenter og leverandører til salg af deres bambus produkter i Danmark. Vores hoved partner, er de førende producent af  økologiske og bæredygtige bambusprodukter og byggemateriale, er en solid og pålidelig virksomheder med mange års global produktion erfaring og lokal salgs forankring.

Dermed er vi din leverandør af økologiske, miljøvenlige og bæredygtige bambus have og andre bambus produkter inkluder byggemateriale, samt tilbyder vi et stort udvalg af premium bambusprodukter til køb online. Kompetencer, erfaring og viden indenfor bambusprodukter er vores kerneopgaver. Det er med de forudsætninger, vi tilbyder vores kunder optimale økologisk venlige løsninger for deres private og erhvervs byggeprojekter.

Vi arbejder kun med vores partner-leverandør, der deler vores værdier med hensyn til bæredygtighed og produktkvalitet og dermed sikrer vores fremgang i markedet og tager vi et ansvar – både overfor vores kunder, vores medarbejdere, miljøet og kulturarven.

Dermed er vi virksomhed, der arbejder for et samfund, der kan bære langt ud i fremtiden og hermed vi tilstrækkeligt svarer til de krav som moderne samfund stiller for bæredygtighed hos leverandører både for private og erhvervs brug.

Derfor vi kun sælger af 100 % økologisk-venlige, bæredygtige og slidstærke bambus have og andre miljørigtige bambus byggematerialer til anvendelse i industrielle og private byggeri.

Vores webbutik bambus-produkter.dk blev etableret i Danmark for nyligt og har fra starten haft fokus på udgivelse og salg af økologiske og bæredygtige bambus og dermed har stort udvalg af bambus produkter fremstillet af  vores partner-leverandører.

Bambus-produkter.dk er en online salgs-platform for bambusprodukter er todelt og leverer bambus varer både til virksomheder og privat forbrugere.

Vi har GODKENDT DANSK WEBSHOP

Derfor tilbyder vi et stort udvalg af økologiske-venlige og bæredygtige bambusprodukter herunder bambus have produkter samt  bambus bygge materiale: solide paneler, bjælker, finer, bordplader, terrassebrædder, plader, værktøjer til alle bambus have produkter og vedligeholdelses produkter, tilbehør osv.

Det er kun et lille udpluk af bambusprodukter, af vores producents store sortiment der er tilgængeligt i net butikken. Kontakt derfor gerne til os hvis du skal bruge et af bambus have produkter eller andet bygge bambus materiale til renovering af huset ellers for dine andre byggeprojekter, som du ikke kan finde i web-butikken.

Alle bambusprodukter er topkvalitets og passer perfekt til den skandinaviske klima, og er prismæssigt konkurrencedygtige i forhold til lignende varer fra andre producenter.

BAMBUSPRODUKTER ER HOLDBARE & STABILE, MILJØRIGTIGE & ØKO-VENLIGE, OG DERMED GARANTERET TOP KVALITET !

Vi har ingen lagerbinding og ingen fysiske forretninger, derfor har vi ikke de samme høje priser, som de fysiske bambus og byggemarkeder.  Vi har vores lager i Esbjerg hvor vi beholder bredt assortiment af bambus varer i vores lager og opbevaring telt for hurtigt levering til vores kunde mens  sommetider nå det haste leveres bestilte bambus produkter direkte til vores kunder fra vores leverandørs lager

Du altid er velkommen til at besøge vores lager i Esbjerg hvor vi beholder bredt assortiment af bambus varer for at mærke bambus produkter gode kvalitet.

Vi kan også i forbindelse med projekter m.v. tilbyde dig at fremskaffe de andre produkter, som vi ikke tilbyder i web-butikken, men som vores producent fremskaffer, der er et stort udvalg af bambus produkter; paneler, plader og tilbehør m.m. Snart kan du kan finde her på siden vores showrooms adresse og åbningstider.

Vores producenter / leverandører

Vores partner-leverandører af bambusprodukter i Europa og andre lande fremstille selv bambusprodukter samt samarbejde med den mest betroede bambusimportør i verden rund!

De har flere års erfaring med fremstilling, salg og pleje af bambus produkter der er også din garanti for et ordentligt produkt.

Flere og flere forbrugere vælger bevidst for bæredygtige og miljøvenlige byggematerialer som forbruger, du har sikkert allerede modtaget sådanne henvendelser. Bambus er blevet et vigtigt alternativ til mange traditionelle tømmer de seneste år, og efterspørgslen vil kun stige i fremtiden. Trods alt vokser bambus meget hurtigere end almindelige træer og er ekstraordinært stærk, hvilket gør det til et ideelt materiale til utallige dekorative og strukturelle anvendelser.

Fleste af dem blevet en af ​​de største bambusimportører i Europa. Fordi de styrer egen bambusproduktion uden at bruge formidlere, kan de garantere den bedste kvalitet til de laveste priser.

✓ Mange års kombineret international bambus-ekspertise og erfaring inden for vores virksomhed.
✓ De kan levere små og store ordrer i hele Europa.
✓ Direkte import og eksport er muligt fra vores produktions faciliteter i Asien og Sydamerika.
✓ Professionelt råd og støtte til særlige bambusprojekter.
✓ Kvalitetssikring og de mest konkurrencedygtige priser på markedet.
✓ Evne til at producere og levere eksklusive eller brugerdefinerede designs.

Med andre ord, de er rigtige partner, hvis du få bambus produkter med god kvalitet fra en pålidelig kilde til at hjælpe med at opnå dine bambus ambitioner. Derfor kan du være sikker på at vi vil gøre alt for at give dig det bedste råd og støtte til dig eller din virksomhed.

Besøg vores netbutik for at få et rigtig godt blik på de alle bambusprodukter og andre vores bæredygtige bambus  byggemateriale som vi tilbyder i vores store sortiment af 100% økologisk venlige og bæredygtige  bambustræ produkter.

Bambus-produkter. dk er altid behjælpelig med råd og vejledning.