HANDELSBETINGELSER

Hos Bambus-produkter.dk vil vi rigtig gerne gøre det nemt for vores kunder derfor holder vi fast i alle handelsbetingelser.

   Venligst læs mere om alle vores handelsbetingelser nedenfor:

Betaling

Vi sælger til private, erhverv og offentlige institutioner og benytter forskellige forms for betalinger inkluder kreditkortbetalinger. Vi modtager betaling via bankoverførsel, Paypal, MobilePay og med VISA-Dankort,  VISA Electron, Mastercard og andre gængse internationale kort.
Alle beløb fremvist i net butikken er i Danske kroner ( DKK) og er inkl. moms.

Paypal og MobilePay leverer en god sikkerhed for elektronisk betaling. Modtager du ikke varen, har du altid krav på dine penge gennem banken. Herefter er det bankens opgave at gå efter det firma, der har trukket beløbet fra den pågældende kundes kort. Paypal og MobilePay yder, ligesom din bank, denne sikring.
Herved er du via bambus-produkter.dk dobbelt sikret mod misbrug og snyd. Vi via Paypal og MobilePay bruger en godkendt betalingserver, der kryptere alle dine kortoplysninger med SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at man ikke kan aflæse dine informationer.

Hvis du ikke har mulighed for at betale via Paypal og MobilePay ellers via kreditkort, har du, som privatekunder eller erhvervskunder, muligheden for at betale via bankoverførsel efter modtaget vores faktura for jeres bestilling.
Husk at påføre dit ordrenummer ved bank overførslen or din email-adresse du anvendte ved oprettelsen af din bestilling. 

Leverings betingelse og tider

LEVERINGSTID: Hvis vi ikke har bestilt varer i vores lager for hurtig levering til kunder, så dette tilfælde vi levere varer overalt i Danmarks fastebro områder gennemsnittet to gang om måneden, 15-16 og 29-30 datoer efter modtagelse af kunders betaling for bestilt varer.

BEMÆRK: Ordre på alle bambus produkter over kr. 3500 værdi, fremsendes til kunden gratis for fragtomkostninger.

Undtagen at på alle bambus byggemateriale fra kategorier: Bambus Solide Krydsfiner , Bambus Terrassebrædder / Dækplader og Solide Bambus Byggemateriale: solide paneler, bjælker, finer, bordplader, terrassebrædder osv gratis levering kun for ordre med værdi mindst på kr. 25 000.

Levering i general gennemføres af vores producents virksomheden i Holland da fleste af varer afsendes direkte fra vores producent lager i Holland da vi har kun få varer på vores egen lager i Esbjerg, Denmark. 

Kundens beløbet først trækkes samtidig med at orderet/ bestilt varen sendes.

Alle varer som vi har på vores egen lager i Esbjerg, Denmark kunder kan hente selv hvis det ønskes after først aftalt med os tiden/dato i general mellem kl. 08.00-20.00. 

Alle varer der bliver vist på bambus-produkter.dk er som regel på producents lager i Holland, og udsolgte varer vises derfor ikke. Vi tager forbehold for, at der kan der forekomme optællings fejl. Sker det, at varen ikke er på lager, vil bambus-produkter.dk kontakte den pågældende kunde omkring det videre forløb. Er du i tvivl, så send en mail til info@bambus-produkter.dk og vi vil svare, så hurtigt vi kan.

Fragtpriser.

Ordre over denne Kr. 3500 værdi, fremsendes til kunden gratis for fragtomkostninger. For alle order under  Kr. 3500 beregnes enkeltvis fragtomkostninger på kunder levering adresse Der ikke fremsendes varer i grundlovsdag, nytårsaftensdag samt helligdage.

Forbeholdt

Vi forbeholder sig ret til at ændre og opdatere de handelsbetingelser, der gælder for denne website. Det er derfor vigtigt, at du løbende holder dig orienteret om der er sket ændringer.
Vi tager beskyttelsen af dine personlige oplysninger meget alvorligt. Alle de personlige oplysninger til identifikation, som du sender til os, forbliver private og sikre, og de deles kun med en tredjepart, hvis loven kræver det.

Bambus-produkter.dk ikke erstatningsansvarlig for direkte eller indirekte tab som følger af at de bestilte varer, kommer for sent frem til køber, eller de bestilte varer lider af mangler, når forsinkelsen eller manglerne skyldes køber handling eller undladelse eller forhold som ligger uden for bambus-produkter.dk’s kontrol.

Ordres aftale for bestilt varer

En bindende aftale for bestilt varer mellem køber og vores firma er først indgået, når vi ved en ordrebekræftelse accepterer det af køber afgivne order for bestilt varer. 

Annullering af ordre

Vi handler med en del varer, som vi ikke har ret til at sende tilbage til vores leverandør når varerne er allerede forudbetalt til vores leverandør og afsendt til kunden.

Derfor kunne bestilling ikke annulleres når varen er allerede på vej til kunden. Der er selvfølgelig ingen problemer med at tilbagelevere varer med reklamationer til disse leverandør, men varer som er allerede forudbetalt til vores leverandør og leverandør har bestilt transporten til levering varen til kunden kan ikke annulleres af kunden.

Man har ikke noget returret eller fortrydelsesret når det er gældende B2B erhvervs handel. Man kan have lavet en aftale omkring det, men som udgangspunkt er der ikke returret. Man har kun mulighed for at annullere handlen hvis der sker en væsentlig forsinkelse.

Produkt information

På hjemmesiden/net butikken oplyses varens væsentlige egenskaber, for yderligere oplysninger eller spørgsmål til eksisterende oplysninger kan der sendes en mail til os via info@bambus-produkter.dk .
Vi har gjort det nemt for dig at få relevant information på andre hjemmesider/websites igennem links. Disse websites er uden for vores virksomheds kontrol. Vi kan derfor på ingen måde drages til ansvar for indholdet på disse sider.

Hvis varer er skadet. 

Vigtigt: Skader eller tab kan opstå under håndtering, transport eller aflæsning af varer.

For eksempel er en lastbil involveret i en ulykke, hvilket resulterer i et totalt tab af produkt eller varen var skadet under transport eller aflæsning af varer.

Derfor nå varer er leveret til dig du skal først grundlig checker alle pakker og ikke underskrive den Leveringsbevis (CMR-faktura)  som  du få af chaufføren.

Hvis du modtager en pakke med et del/stykker af beskadigede varer, er sælgerens leverandør ansvarlig for at erstatte dem og dækker forsendelsesomkostninger for retur eller ombytning/udskiftning af varer.

Så skal kunden udfylde et Leverings Note underskrevet af chaufføren som bekræfter skadet(er) og anmode om beskadigede varer skal udskiftes.

Dette brev (Leverings Notat) såkaldt POD (proof of delivery) skal grundigt beskrive leveret varer og de skader som opstået under håndtering, transport eller aflæsning af varer, underskrives af chaufføren og dig derefter sendes til os.

Venligst husk at oplyse i brevet (Leverings Notat) leveringstid, chaufføren og hans transportfirma oplysninger, din adresse og ordrenummer, tage billeder med de beskadigede varer osv. og sende til os fordi hvis du kunne ikke sende os det udfyldt brev (med billeder) som er underskrevet af chaufføren og dig (kunde) der bekræfter skadet(er) så din anmodning/reklamation om beskadigede varer skal udskiftes vil  ikke blivet accepteret og dermed vil du få nægtet at få udskiftet de beskadigede varer.

For at finde/se et sample/skabelon af brevet (Afleverings notat) venligst tryk her: 1-Delivery Note

Ved modtagelse af varer venligst kontrollér om mængde og produkt stemmer overens med det bestilte samt kontrollér om varer har fået transportskade, i givet fald, giv straks chaufføren besked herom. Hvis du kan se, at forsendelsen er blevet væsentlig beskadiget, når denne bliver udleveret til dig, skal du nægte modtagelsen og give lastbilens chauffør forsendelsen med tilbage.

Reklamationsret og garanti

Vores producent Bamboo Import Europe B.V. have angivet garanti for de fleste bambus produkter. Dvs. at bambus-produkter.dk afgiver ikke selvstændig for de bestilte varer, og køber opnår kun de garantier, som producenten udsteder over for køber.
Der gives 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Vores reklamationsret gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation.
Reklamationen gælder ikke fejl eller skader begået ved forkert betjening af produktet / ydelsen.
Men væsentlige fejl varer kan returens tilbage til vores producent.
Når vi har godkendt din returforsendelse for din reklamation, vil dit tilgodehavende som standard blive tilbageført, til det betalingskort eller kundes bankkonto der blev brugt ifm. købet.
Du modtager ligeledes en e-mail fra os, så du ved, at vi har modtaget og behandlet din reklamation og returforsendelse.
Med accepten af reklamation byg-ecohome.dk vil dække returneringomkostninger i et rimeligt omfang.

Fortrydelsesret

Der gives 14 dages fuld returret på varer købt i vores bambus-produkter.dk webshop.
Perioden regnes fra den dag, hvor du modtager ordren. Returnerings omkostninger skal du selv afholde.
Den returnerende vare må ikke være skrammet, ødelagt eller brugt på en sådan måde, at det er helt åbenbart at brugen formindsker varens salgsværdi væsentligt. Er dette tilfældet, vil der blive foretaget en vurdering af varens nye salgsværdi og denne oplyses til kunden. Det er dernæst op til kunden, hvorvidt denne nye pris accepteres eller ej.
Afslår kunden vurderingen, kan vi returnere varen til kunden. I denne forbindelse forbeholder vores virksomhed sig retten til at opkræve et gebyr, for at dække omkostningerne ifm. returneringen.

Nye krav til danske webshops fra d. 15 februar 

Fra 15. februar lanceres en ny europæisk forbrugerklage platform med navnet ODR. ODR står for Online Dispute Resolution og henvender sig til europæiske virksomheder samt forbrugere. ODR har til formål at gøre det nemmere for virksomheder og forbrugere at håndtere klager på tværs af landegrænser.

Gælder kun for vare- og serviceindkøb inden for EU.

For forbrugerne betyder det, at den enkelte forbruger kan klage direkte til den europæiske virksomhed.

For den europæiske virksomhed, betyder det at virksomheden skal have en kontakt email og et obligatorisk link til forbrugerklage systemet ODR på deres website/webshop som er det oplyst link til onlinetvistbilæggelse platformen her: ec.europa.eu/consumers/odr

Hvis ikke betingelserne er opfyldt, kan de europæiske forbrugermyndigheder benytte sig af forskellige sanktions muligheder overfor den enkelte website/webshop.

Læs flere detaljer fra artiklen på Computerworld her på  http://www.computerworld.dk/art/235987/alle-danske-webbutikker-skal-linke-til-dette-site-om-en-maaned

Kilde: Computerworld