Brugerdefinerede Ordre

Bambus Produkter er det bedste miljøvenlige valg til de rigtige bæredygtige byggeprojekter !

Har du en unik bambus ide eller et design, som du ønsker at have skræddersyet, endeligt vi kan hjælpe dig!


Vi, i samarbejder med vores partner Bamboo Import Europe, tilbyder professionelle tjenester, hvor vi kan tilpasse eller bygge eksklusive bambusprodukter. Uanset om du/din virksomhed har brug for os til at skære Bambus Stokke eller Bambus hegn paneler til en bestemt størrelse eller kræve special fremstillede bambusmøbler til et hotel eller en restaurant, kan du regne med os. Baseret på dine behov vil vi anbefale de mest egnede bambusmaterialer til at opnå de bedste resultater.

Vi er altid klar til at gør de fineste bambusdesigner til hjem og have og til både private kunder og virksomheder

Eksempler på tidligere projekter

Her finder du en håndfuld eksempler på vores arbejde; fra skræddersyede bambusmøbler til Bambus Terrassebrædder og Beklædningbrædder, strukturer eller skræddersyede bambus hegn paneler, vi kan gøre alt.

Hvordan udfyldes ansøgningsskemaer?

“Hvad er prisen for en 5 x 5 bambus struktur?” Disse eller lignende henvendelser er næsten umulige at besvare, fordi de ikke indeholder nok nyttige oplysninger. Hvad er strukturens dimensioner, hvilke diameterpoler foretrækker du, hvilken slags tagdækning har du i tankerne, hvor skal du installere strukturen …

For at give dig det bedste og mest præcise tilbud det vigtigt at afsløre så mange detaljer som muligt om dit projekt, under et par tips:

Angiv tydeligt de ønskede dimensioner, eventuelt ved hjælp af tegning, fotografi eller skitse (som du nemt kan uploade i vores ansøgnings formular) .

Hvordan vil den blive brugt? For eksempel vil det blive brugt indendørs, i haven, på en balkon, fastgjort mod en mur, som fritstående objekt osv.

Hvilke bambusmaterialer skal vi indarbejde for designet, for eksempel fortælle os hvilke bambuspoler, hegnplader eller lamineret bambuslag du vil bruge.

Angiv også den foretrukne farve og tykkelse af materialerne. Hvis muligt, giv os et budget, så vi kan præsentere realistiske løsninger.

Fejl: Kontaktformular ikke fundet.

MILJØRIGTIGE BAMBUS PRODUKTER FOR DET DANSKE MARKED BÅDE TIL HJEMME OG ERHVERV HUSE.