VORES KUNDERNES ANMELDELSER

 

Forklaring vedrørende de sprog fejle på hjemmesiden. Vores tilbagemelding til Majbritt .

5,0 rating
20.08.2020

Hej,Majbritt
Tak for din god anmeldelse
Jeg vil bare sige dig at du har rettet at der er masser af sprogfejl på hjemmesiden og det er kun at jeg er Danske udlænding som gør alt det bedste til at behandler alle kunder på den rigtigt og professional niver , men der er ikke så meget fortrolig med dansk stavemåde og retskrivning.
Også er det selvfølge at vi vil få rettet de alle fejle når vi får først mulighed til det fordi det koste alt for dyrt at inviter en specialist på Danske sprogs retskrivning til at få rettet de fejle.
Men, det har intet at laver med at man skal være nervøs for de fejle da vores vores virksomhed Bambus-Øko-Produkter har Danske CVR-nummer: CVR 40060766 og dermed alle kunder beskyttet med alle de Danske lovgivninger inden for e-handel.
Med venlig hilsen,Emil

Emil Raimensborg

Absolut til at stole på

5,0 rating
07.08.2020

Helt ærligt, jeg blev nervøs, fordi der er masser af sprogfejl på hjemmesiden. Lige hvad man bliver advaret om ift. udenlandske hjemmesider, der vil snyde en. Og så er der det med, at man ikke får oplyst porto før man har bestilt. Jeg ringede op, for at få besked. Men jeg valgte at satse, da produktet var billigere end andre på markedet.
Og det fortrød jeg ikke. Emil fulgte op præcis som lovet. Og jeg havde min pakke allerede dagen efter. De fineste bambus-hovedpudebetræk.
Men for jeres egen skyld, Øko-Bambus: Få lige fixet de sidste detaljer på den ellers udførlige og informative hjemmeside.
Jeg køber gerne hos jer en anden gang, men var altså lidt nervøs den første gang. Og det er da ærgerligt for jer.

Majbritt

Super og Hurtigt Service

5,0 rating
16.06.2020

Tusind tak for det hurtige og den gode betjening.
Det er super dejligt og rigtig godt handel med jer.
Ser frem til at handle med jer igen.

Hilmi Akinci

Morten Jensen

5,0 rating
25.04.2020

Super god service !

Morten jensen

Super service - god kvalitet

5,0 rating
03.12.2019

Emil giver en fantastisk service. Meget god til at følge op og lade en være tryg ved, at han prøver at finde den bedste løsning på din forespørgsel. Jeg har været rigtig glad for at købe igennem ham og jeg mener han har kontakter til kvalitetsprodukter. Man får selvfølgelig hvad man betaler for. Men selv der er kvaliteten i højsædet. Tak for god service!

Ina Holm Johansen