Marco van G. fra Flevoland overvejede tanken om at bygge et unikt bambushavhegn med integreret skydedør ved indgangen til sit hjem. Hans øje blev fanget på de sorte bambushegnpaneler i vores  Giant-samling  og spurgte os, om det var muligt at bygge en matchende skydedør til ham. Et vigtigt krav var, at bambusporten skulle hænge på et skinnesystem for at den kunne “flyde” over en grussti.

Efter en kort beregning og brainstorming gik vi direkte på arbejde. Vores designere valgte brunfarvet grantræ til den skydelige portramme, hvor det sorte bambushegnpanel var ordentligt fastgjort. Hjørnerne i trerammen blev forstærket med hjørnebeslag af metal.

Et par uger senere modtog vi billederne af det endelige resultat, og det må siges, det sorte bambus skydedørhegn ser godt ud!

„Bambus skydedør til vores hus imødekommer forventningerne perfekt. Mange mennesker, der går forbi, er stoppet for at se på hegnet! ”
– Marco van G.

Træstolper og  rustfrit stålklemmer  blev brugt til installation af bambushegnet. Træstolperne var dækket af  halvrunde sorte bambusstænger . Endelig blev  sort bambus kantning  føjet til haven for den ultimative finish.