Bambus er en stærk træagtig græssetype, der er ideel til at lave ekstrem hård terrasse og pynteborde. Et bambusdæk giver din have et naturligt udseende og kan slå en juling. Imidlertid kan et udendørs bambusgulv blive snavset og gråagtigt med tiden. Korrekt vedligeholdelse og et solidtinstallationer vigtige for at holde dit dæk så smukt som muligt. Men hvordan gør du det?

Hvorfor er vedligeholdelse vigtig?

Blade, pollen, frost, regn eller masser af sollys: de er ikke de bedste venner på dit bambusgulv. Forskellige vejrforhold har stor indflydelse på udseendet af bambusplader. Som et resultat vejr pyntebordene, bliver snavset og kan få splinter og revner. Der er selvfølgelig måder at dække dit dæk for at beskytte det mod elementerne, men med udendørs terrassebord er det normalt ikke en foretrukken mulighed.

forvitret bambus terrasse

1: Ny – 2: Efter 6 måneder – 3: Efter 18 måneder – 4: Efter vedligeholdelse
 

Nyt bambus terrassebord

NANO bambus terrassebordEn solid konstruktion af dit dæk er vigtigt for at holde en terrasse smuk. Derudover er det vigtigt at vælge den rigtige pyntebord. BambusimportNANO og THERMOterrassebord er det ideelle valg til konstruktion af en terrasse. Brædderne er lavet af komprimerede bambusfibre med en speciel, patenteret behandlingsproces. Dette gør dem til det stærkeste, hårdeste og mest holdbare pyntemateriale på markedet.

Vores bambus terrassebord er foroljet og er meget holdbare: 25 år i direkte kontakt med elementerne er ikke et problem. På grund af dens patenterede behandling bliver bambusgulvet desuden ikke beskadiget som følge af rådne, mug eller insekter. Med begge terrassebord kan du vælge den ribbestyrede eller glatte side af brættet. Foretrækker du den glatte side? Derefter kan potentiel deformation på grund af vejrpåvirkning være mere synlig.

Vedligeholdelse af bambusdækning

udvendig bambusskærmolieSom med tropisk hårdttræ, bambus terrassebordvil vejr over tid. Derfor er det nødvendigt at vedligeholde udendørs bambusgulvbrædder med en særlig udvendig pyntede olie mindst en gang om året. Vi udviklede os Udvendigt bambusskærm udendørs olie specielt til dette formål.

Udvendig bambusskærmolie kan bruges til både vedligeholdelse og grundlæggende behandling af nye og allerede olierede bambusplader. Det giver en stærk vand- og snavsbestandig overflade, UV-beskyttelse og forsinker dannelsen af ​​svampe og alger. Kræver din udendørs bambus-pyntedyr opfriskning? Påføring af udvendig bambusskærmolie vil bringe den originale farve og bambuskorn tilbage på et forvitret bambusdæk.

Rengøring af bambusbagage

Ud over at anvende vedligeholdelsesprodukter er rengøring af din bambus terrasse eller gårdhave altid en god idé. Hold dit bambusdæk rent ved at fjerne alle blade og anden løs snavs med en kost. Du kan også begrænse splinter og ruhed på pyntebordene ved at rengøre dem med en speciel siliciumkarbidkost, eller en maskine med siliciumkarbidskive.

Ofte anbefales det at rengøre din terrasse til konservering af dit dæk. Du kan gøre dette ved at skylle varmt vand på terrassebordene sammen med et mildt rengøringsmiddel. På denne måde kan du nemt fjerne al snavs fra dækket med en ikke-metallisk, stiv børste. Skyl dækket igen med rigeligt vand og lad pladerne tørre helt. Påfør et lag udvendigt bambusskærm for at gendanne farven til dens naturlige tilstand. Det gør du kun, når det er tørt: begge terrassebord skal være tørt som vejrforholdene. Efter behandling med olien bør der ikke falde regn på det i mindst 48 timer.