Sådan installeres en bambushegn rulle

 

Der er to generelle regler, du skal huske på, før du installerer en bambushegnrulle. Husk først og fremmest, at den ene side af en bambushegnrulle har alle naturligt afdækkede bambusstænger, dette er oversiden af ​​hegnet og skal vende opad.

For det andet skal du altid prøve at efterlade et minimalt 2 cm mellemrum mellem et bambushegn og jorden for at undgå direkte kontakt med våd jord, da dette kan medføre sorte pletter over tid. Du kan hvile indhegning rullen på en træplade, mens du installerer på hegnet.

For at installere en bambushegnrulle mod en eksisterende væg eller træhegn skal du bore 4 mm huller gennem bambusstængerne med vores specielle 4 mm bambusbor. Gør dette hver 20 cm i vandret retning, og fast bambushegnet med 4 x 50 mm skruer. Gentag dette mod toppen, midten og bunden af ​​hegnet for maksimal stabilitet. Brug ikke overdreven kraft, når skruerne strammes for at undgå at beskadige bambusstængerne.
Installation af en bambushegnrulle mod et kædeledhegn opnås ved at bruge dobbelt sløjfe-bånd eller bindebånd. Pak trådbåndene rundt om den galvaniserede ståltråd, der løber gennem bambusstængerne, og stram dem til metalkædeleddet.

Justering af størrelsen på en bambushegnrulle

En stor fordel ved bambus er, at det er let at arbejde med. Du kan blot justere bredden på en bambushegnrulle ved at udfolde de galvaniserede ståltråde ved siderne af rullen. Træk så mange stænger ud, som du har brug for, og fold ståltrådene på plads igen!
For at justere højden på hegnet kan du trimme bunden af ​​bambusstængerne med et fint tandsavblad. Sørg for at trimme den nederste del og ikke den naturligt lukkede top af hegnet. For det perfekte resultat kan det også være en god ide at pakke stærkt tape rundt om bambusstængerne, før du klipper dem i størrelse for at undgå flossede afskæringer.

Sådan installeres en bambus reed hegn

Bambus reed hegn kommer i lange ruller, der kan anvendes til en eksisterende hegn. Dette er en økonomisk måde at skjule gamle, grimme hegn eller give mere privatliv til kæde-link hegn. Det er vigtigt at have en robust struktur, når du installerer en bambus reed hegn, således at det kan trodse al slags vejr. Et par vigtige skridt bør tages, når du vedhæfter en bambus reed hegn til en eksisterende hegn.

Instruktioner

Kilde: http://www.angelispress.com/62170-sadan-installeres-en-bambus-reed-hegn

• Mål dit eksisterende hegn, og vælg, hvor mange ruller eller dele af det bambusrøde hegn, du vil bruge.
• Juster styrken på dit eksisterende hegn og find vandrette støttebjælker op og ned. Afhængig af højden på dit eksisterende hegn og dit nye bambushegn, har du brug for vandrette støttebjælker øverst og nederst på din eksisterende struktur, som du kan fastgøre bambushegnet med. Hvis du ikke har støttebjælker, kan du tilføje vandrette træ- eller bambusbjælker til din eksisterende struktur ved at skrue dem ind i dine eksisterende stolper. Ved blot at montere bambushegn på trådhegn uden støttebjælker gør det ikke robust nok til at modstå vind og andre elementer.
• Klip 8-10 tommer stykker galvaniseret tråd med tang; du bruger denne tråd til at fastgøre bambushegnet til din eksisterende struktur. Afhængig af størrelsen på din eksisterende struktur, skal du klippe nok stykker til at placere dem hver 4 til 6 inches langs bunden, toppen og midten. Længere stykker fungerer godt til fastgjorte bambushegn, og mindre dele vil blive brugt til at fastgøre bambushegn til den eksisterende hegnstruktur.
Begynd at fastgøre det røde bambushegn til dit første galvaniserede trådhegn. Sørg for at føre begge ender af den galvaniserede ledning gennem den eksisterende ledning på dit bambusrøde hegn og derefter vikle det rundt om hegnet stolpe på den usynlige side. Brug tænger til at trække de to ender af den galvaniserede tråd fast, og drej dem, indtil rørhættet er sikkert. Sørg for at bruge mindst tre trådstykker på hver stolpe, og at dit hegn er lige.

• Drej dit bambusrørhegn til det næste hegnstolpe og gå derefter tilbage og fastgør det hver 4 til 6 tommer øverst, nederst og midt, indtil du når det næste hegnstolpe. Brug den samme teknik som din tang, som du brugte på hegnstolper for at fastgøre den til støttebjælkerne. Pas på ikke at trække for hårdt, når du skubber den galvaniserede ledning gennem ledningen på bambusrør hegnet. At trække for hårdt kan beskadige bambus og punktere et hul i hegnet.
Fortsæt med at rulle dit bambushegn og fastgør det til dit eksisterende hegn, indtil du kommer til slutningen. Sørg for, at bambusrøret er både sikkert og lige. Når du kommer til slutningen af ​​en rulle, skal du blot fastgøre den næste rullestruktur og fortsætte ned ad hegnet. Du behøver ikke at fastgøre den forrige rulle til hver rulle med det bambusrødder hegn.

TIPS: Vedr. hvordan man monterer bambus hegn du kan også se here: https://bambus-produkter.dk/bamboo-videos og læse hehttps://da.p-mbuilders.com/rolled-bamboo-fencing-21611

 

 

TIPS: Når man monterer bambus hegn der kan også bruges  Wire Mesh Panel Galvaniseret https://bambus-produkter.dk/product-category/fasteners/mesh-fencing som vist på billede here: 

Vedr.  særlige beslag for montering af hegn rulle man kan finde dem here: https://bambus-produkter.dk/product-category/fasteners/installationssaet-screws