Manuelle bambusklemmer i rustfrit stål til montering af bambushegnpaneler med en diameter på 6-8 cm.

Installation Kæmpe bambushegnpaneler

Video om installation af bambus panel https://youtu.be/mAcW53Zspdc

Kæmpe bambusskærme er smukke og robuste og kræver korrekt montering på grund af deres vægt. Da bambus er rund i formen, har vi designet en speciel bambusklemme i rustfrit stål, som alle let kan installere en bambus haveskærm med.

1. Mål de steder, hvor havepæle vil blive placeret. Grav derefter store huller for at se, om polerne kan placeres korrekt.

2. Monter de rustfrie stålbambusklemmer på den første træhavestolpe. Mål fra toppen for at finde den rigtige afstand til placering af klemmerne.

3. Mål klemmerne, så de er placeret lige under de to vandrette bambushaler. Forboring er nødvendig. Placer M8-bolt gennem klemmen og skærmen, og fastgør den med M8-møtrikken.

(OBS! Størrelserne varierer afhængigt af størrelsen på din bambusskærm. Størrelsen, der er angivet i denne manual er et eksempel.)

4. Nu er bambusskærmen sat fast på den ene side, placer en støtte i bunden, så du kan forberede den anden havepost til montering. Efter montering af 4 klemmer hænger bambusskærmen smukt mellem havestolperne.

5. Stram stillingerne, og sørg for, at de er nivellerede.

6. Valgfrit: For at få et pænt, komplet udseende kan du dække træhavestolperne med en halv rund bambusstang. Du skal altid forborre hullerne først.