BAMBUS PERGOLA MED PALM STRÅTAG

Går du med tanker om at bygge en bambuspergola til din have eller terrasse i år? Med vores overkommelige bambus pergola byggesæt er dette et stykke kage og er det enkelt og overkommeligt til at opsætte dit eget.

Før installationen skal du pakke og organisere bambusstængerne efter klasse og længde. Stolperne, bjælker og spær har forskellige dimensioner og klassificeres som følger …

Hvert bambus Pergola-sæt indeholder:

ANTAL DIAMETER (CM) LÆNGDE (CM) BRUG
5 5-7 300 Spær
4 8-9 300 Bjælker
4 8-9 400 Bjælker
4 9-10 300 Indlæg

 

Trin 1

Vælg det passende sted til din bambus-pergola. Find en plan overflade med plads til et 3 mx 4 m rektangel. Bestem, hvor du vil have hjørnestolperne, og mål 3 og 4 m afstand mellem hvert stolpe.

 

Læg to af de 3 m lange og bambusstænger i diameter på 9-10 cm, der er parallelle på jorden, 4 m fra hinanden. Hvis polerne ikke har samme diameter i hver ende, skal du sørge for, at enderne med større diameter vender nedad, dette vil være basisenderne af bambuspergolaen.


Trin 2

Placer de 4 m lange bambusbjælker med en diameter på 6-8 cm under stolperne, der er på jorden. Mål 12 cm fra toppen af ​​stolperne og bor et 10 mm hul gennem stolpen og bjælken. Fastgør bambusstængerne med de inkluderede M8 x 200 mm-bolte.

Gentag de samme trin for den anden side af pergolaen og fastgør boltene. Spænd ikke møtrikker og bolte for meget for at undgå at beskadige bambus.

 

 

Test for at sikre, at alle samlinger er sikre, inden du står op på hver side. Sæt de to rammer opret, og placer strukturer i den valgte retning.


Trin 3

Med de to længste sider af bambuspergolaen stående lodret, kan du nu fastgøre de 3 m lange bambusstænger med en diameter på 6-8 cm. Placer hver stang på tværs af toppen af ​​hver side ved at forbinde de to strukturer. Fastgør polerne til de foregående strukturer på samme måde som i trin 2. Igen skal du ikke spænde møtrikkerne og boltene for meget for at undgå at beskadige bambusstængerne.

 

På dette tidspunkt skal din struktur være i stand til at stå på egen hånd.


Trin 4

Anbring de 3 m lange bambusspær med en diameter på 3-5 cm oven på bambuspergolaen og fastgør dem med de inkluderede M8 x 180 mm bolte og møtrikker. Afstanden mellem spærene er 60 cm (center til centrum). Marker det første borehul i midten af ​​bjælken (nøjagtigt på 2 m) og mål to gange 60 cm til venstre og til højre. På denne måde ender du med 5 markeringer pr. Bjælke, hvor du kan bore de 10 mm huller.

 


Trin 5

Når bambus pergola er ordentligt byggesættet er sat sammen, kan du valgfrit stadig vælge at vippe hver samling med sort palme reb. Bambus pergolaen kan bindes af for at skjule boltene. For den ultimative tropiske oplevelse kan du afslutte/dække taget af bambuspergolaen med et smukt Palm halmtag for den ultimative tropiske oplevelse.

NY!  Bestil vores specialudviklede universel bambus stang holder bundplade til forankring din bambus pergola eller de Stolpeankre for at sikre din bambus pergola.