Bamboo Pergola Kit

Overvejer du at bygge en smuk pergola til din have eller terrasse i år? Med vores præfabrikerede  bambus-pergola-sæt er  det enkelt og overkommeligt at opsætte dit eget.

Før installationen skal du pakke og organisere bambusstængerne efter klasse og længde. Stolperne, bjælker og spær har forskellige dimensioner og klassificeres som følger …

Hvert bambus Pergola-sæt indeholder:

ANTAL DIAMETER (CM) LÆNGDE (CM) BRUG
5 5-7 300 spær
4 8-9 300 Bjælker
4 8-9 400 Bjælker
4 9-10 300 Indlæg

 

Trin 1

Vælg det passende sted til din bambus-pergola. Find en plan overflade med plads til et 3 mx 4 m rektangel. Bestem, hvor du vil have hjørnestolperne, og mål 3 og 4 m afstand mellem hvert stolpe.

How to Build a Bamboo Pergola

Læg to af de 3 m lange og bambusstænger i diameter på 9-10 cm, der er parallelle på jorden, 4 m fra hinanden. Hvis polerne ikke har samme diameter i hver ende, skal du sørge for, at enderne med større diameter vender nedad, dette vil være basisenderne af bambuspergolaen.


Trin 2

Placer de 4 m lange bambusbjælker med en diameter på 6-8 cm under stolperne, der er på jorden. Mål 12 cm fra toppen af ​​stolperne og bor et 10 mm hul gennem stolpen og bjælken. Fastgør bambusstængerne med de inkluderede M8 x 200 mm-bolte.

Gentag de samme trin for den anden side af pergolaen og fastgør boltene. Spænd ikke møtrikker og bolte for meget for at undgå at beskadige bambus.

How to Build a Bamboo Pergola

Test for at sikre, at alle samlinger er sikre, inden du står op på hver side. Sæt de to rammer opret, og placer strukturer i den valgte retning.


Trin 3

Med de to længste sider af bambuspergolaen stående lodret, kan du nu fastgøre de 3 m lange bambusstænger med en diameter på 6-8 cm. Placer hver stang på tværs af toppen af ​​hver side ved at forbinde de to strukturer. Fastgør polerne til de foregående strukturer på samme måde som i trin 2. Igen skal du ikke spænde møtrikkerne og boltene for meget for at undgå at beskadige bambusstængerne.

How to Build a Bamboo Pergola

På dette tidspunkt skal din struktur være i stand til at stå på egen hånd.


Trin 4

Anbring de 3 m lange bambusspær med en diameter på 3-5 cm oven på bambuspergolaen og fastgør dem med de inkluderede M8 x 180 mm bolte og møtrikker. Afstanden mellem spærene er 60 cm (center til centrum). Marker det første borehul i midten af ​​bjælken (nøjagtigt på 2 m) og mål to gange 60 cm til venstre og til højre. På denne måde ender du med 5 markeringer pr. Bjælke, hvor du kan bore de 10 mm huller.

How to Build a Bamboo Pergola


Trin 5

Når pergolaen er ordentligt konstrueret, kan du vippe hver samling med  sort palmetov  ( valgfrit) for  at skjule metalhardware og dække taget med  palmer med tagræk tagplader  for den ultimative tropiske oplevelse.

NY!  Bestil vores specialudviklede universel bambus stang holder bundplade s  for at sikre din bambus pergola.

How to Build a Bamboo Pergola