Bamboo Hammock Stand

En  bambus hængekøje stand  til festivaler, fester og specielle begivenheder, det er hvad det innovative hollandske designfirma  4 Little Birds opfandt. Det unikke koncept har vist sig stor succes i de sidste festivalsæsoner.

Et ” tropisk hangout “, som designerne beskriver, giver en behagelig måde at slappe af i de varme sommermåneder, men er også et fremragende socialt mødested ved store begivenheder.

Bamboo Hammock Stand

Guadua bambusstænger i top kvalitet 

4 Little Birds  er en gruppe af 4 designere og ingeniører med en passion for bambus. Kvaliteten af ​​bambus hængekøje stativet er afgørende for design og promovering af bambus generelt som et miljøvenligt byggemateriale. Under deres søgning efter de  stærkeste bambusstænger fandt de pålidelige partnere i  Bamboo Import Europe , og vi er stolte af at spille en nøglerolle i udviklingen af ​​disse bambushængekøjer.

Bamboo Hammock Stand

Hemmeligheden bag et godt design er at skabe enkle løsninger på komplekse problemer. Dette er især vigtigt, når man arbejder med bambus, da den naturlige koniske og uregelmæssighed i diametre ofte skaber designproblemer.

4 Little Birds  har løst disse problemer ved at bruge stålkabler og brugerdefinerede hætter, der passer perfekt over bambusstængerne. Deres geniale system forbinder polerne og skaber et meget stabilt bambus hængekøje stativ, der kan placeres på næsten enhver overflade.

Bamboo Hammock Stand

Video af det tropiske hangout bambus hængekøje stativ

Bamboo Hammock Stand

Bamboo Hammock Stand

Bamboo Hammock Stand

Bamboo Hammock Stand

Bamboo Hammock Stand

Bamboo Hammock Stand

Bamboo Hammock Stand

Bamboo Hammock Stand

Bamboo Hammock Stand

For mere information om leje eller køb af disse bambus hængekøjer, gå til hjemmesiden til  Tropical Hangout