Bambus vægbeklædning skaber øjeblikkeligt en unik stemning i dit hjem. Det er også et moderne og miljøvenligt alternativ til udsmykning af butikker og kommercielle rum. Bambus vægbeklædning er let at installere, kræver ikke vedligeholdelse og er meget holdbar.

Hvis du leder efter originale ideer til vægdekorering til dit hjem, gårdhave eller kontor, end du måske kan lide eksemplerne på denne side for at få inspiration. Naturligvis er alle viste bambusmaterialer direkte tilgængelige i vores  webshop .

Bamboo Wall Cladding

I dag integrerer interiørarkitekter mere og mere miljøvenlige og bæredygtige byggematerialer i deres projekter. Moso bambusstænger  er derfor meget populære til vægbeklædning. Den naturlige skinnende gule farve på denne kinesiske bambusart sparer tid, fordi der ikke skal anvendes nogen tættere eller lak.

Half Round Bamboo Poles as Wall Covering

Halvrunde bambusstænger  kan også bruges som vægbeklædning eller vægdekoration (som vist på billedet ovenfor). Disse halvdelte bambusstænger er lette og let at skrue fast i en væg.

Office with Bamboo Wall Covering

Sydamerikanske  bambusstænger i Guadua  skaber en meget robust og dramatisk vægafdækning. Disse bambusstænger med stor diameter kan placeres mod en væg, mens træplanker øverst og nederst holder bambusstængerne på plads.

Bathroom with Bamboo Wall Cladding

Tonkin-sukkerrør har en naturlig hvid gul farve, der kontrasterer smukt mod en mørkegrå baggrund, som det ses i dette badeværelsesdesign. Tonkin-bambusrør  er mindre følsomme over for ekstreme ændringer i temperatur og fugtighed, og derfor er det den mest egnede bambusart til at dække badeværelsesvægge.

Conference Room with Bamboo Wall Covering

Bambusruller er specielt udviklet til at dække vægge og sidespor. De kan bruges indendørs og udendørs og er meget lette at fastgøre mod en væg. De viste bambusruller er 250 cm brede og 250 cm høje og fås i en mørkebrun og naturlig farve.

Bamboo Wall CladdingBlack Bamboo Wall Cladding

Office with Black Bamboo Wall Cladding

Sorte bambusruller brugt som vægbeklædning til et kontor.

Securing Bamboo Wall CladdingSecuring Black Bamboo Wall Cladding

Bambusruller er let at montere mod en væg med  skruer . De interne galvaniserede ståltråde holder bambusstifterne på plads.

Patio with Black Bamboo Wall Cladding

Bambusskærme er fremragende til renovering af terrasse- eller terrassevægge. Disse  sorte bambuspaneler  skaber straks en tropisk og hyggelig spiseplads til gårdhaven.

Interior with Bamboo Wall CoveringBalcony with Black Bamboo Wall Covering

Naturlige og sorte bambusruller som indvendig vægdekoration til hjem og balkon.

Patio with Black Bamboo Wall DecorationSorte bambusruller bruges som vægbeklædning på en gårdhave.

Split Bamboo Wall Cladding

Opdelte bambusruller  er dejlige til at skabe en eksotisk boligindretning. Gennemsynet giver en legende effekt i kombination med baggrunden og kan placeres både vandret eller lodret.

Massage Room with Bamboo Wall Decoration

Opdelte bambusruller brugt som vægdekoration i et massagerum og afsluttes med halvrunde bambusstænger.