Erhvervs-og Butikdesign og rumskillevægge fra bambus

Bambus bæredygtige og økologisk-venlige facade.

Bambus tilbyder fantastiske løsninger til design til private  hjemme og erhvervs projekter af bygninger, butikker og til at skabe smukke rumskillevægge og stuefrontvinduer. Butikker, der sælger kosmetik, smykker eller tøj, bruger ofte bambusstænger og bambusskærme som dekoration eller som baggrund for præsentation af deres produkter.

Green Bamboo Poles in Storefront Window

Rituals er et godt eksempel på en kosmetikhandelskæde, der har valgt bambus i deres butiksvinduer. Til dette projekt har vi malet stykker af  kinesiske Moso-bambusstænger . Den grønne bambus passer perfekt til præsentationen og understreger de rene og naturlige egenskaber ved produkterne.

Shop Design with Bamboo Screen

Denne Swarovski smykkebutik har valgt en  bambuskærm  som baggrund for en præsentation af øreringe og halskæder. Kontrasten mellem naturlig bambus og en moderne hvid skærm er meget succesrig.

Bamboo Panels for Exhibition Stand

Solide bambuspaneler  har et varmt udseende og er ideelle til at dække vægge og gulve, som det ses på denne udstillingsstand. De store bambusstænger giver en legerig indretningstegn.

Bamboo Room Partition in Storefront

Til butiksvinduerne hos tøjforhandler  Anna van Toor , der er specialiseret i kvindemode , har vi lavet skræddersyede bambuspartitioner. I dette design brugte vi  mørkt  bambusruller  med base fra  bambus krydsfiner .

Bamboo Ceiling Covering

Overzee2  i Terschelling brugte vores  opdelte bambusruller  og  halvrunde bambusstænger  på en original måde til loftbelægning . Butiksdesignet har også et dejligt bambusbord med glasplade.

Store Design with Bamboo Screens

Aldor Lighting  i Castricum installerede for nylig vores  bambusskærme  som rumskillevægge til deres vinduesvindue.

Large Green Bamboo Room Divider

Den naturlige grønne farve på bambustræer i en bambuskov udløser ofte fantasien. Dog ændrer farven på bambusstammen sig til gul / beige, når den først er høstet. For at simulere levende bambus brugte vi grøn malede bambusstænger i en trækasse med hvide småsten til denne store bambus rumdelere.

Black Bamboo Store Decorating Ideas

Bambusstænger giver en meget populær dekorativ accent i moderne butikdesign. Denne barber shop i Holland brugte  Java Black bambus  fra Indonesien.

Er du interesseret i at bruge bambusmaterialer til dit butiks interiør?  Tøv ikke med at  kontakte os  for mere information og professionel rådgivning.