En bambusskærm kan omdanne din have, gårdhave eller balkon til et hyggeligt og eksotisk paradis. Med disse 26 ideer til indhegning af bambus viser vi dig gerne nogle smukke eksempler og muligheder.

Bambushegn er tilgængelig i enten ruller eller paneler. Bambus hegn ruller  er mest velegnede til at dække en eksisterende mur, træhegn eller mesh panel. Bambus-skærme  på den anden side er bedst brugt som fritstående hegn paneler eller skillevægge at skabe mere privatliv mellem to haver.

Bamboo Fencing

For at give dette betonhegn et mere dekorativt og naturligt udseende har kunden valgt at fylde vægudsparingerne med individuelle  bambusstænger . Som vist i eksemplet ovenfor resulterer kombination af bambus med andre materialer ofte i et meget unikt og moderne look. En  særlig gennemsigtig sealer  blev påført bambus for at forhindre, at hegnet forvitrer og for at maksimere dets holdbarhed..

Black Bamboo Fencing

Denne have bruger  sorte bambushegnruller  og bambusstænger med stor diameter. Hegnrullerne er fastgjort mod en væg og afsluttet med en zinkafdækning øverst for at maksimere holdbarheden af ​​bambushegnet. Selv bambusstængerne er dækket i de øverste ender for at undgå vand og snavs inde i bambus.

Bamboo Fencing

Brugen af ​​bambus på altaner bliver meget populær, fordi de giver øjeblikkelig privatliv til en overkommelig pris. Bambushegningsruller  på 1 m høj med 2,5 m bred er perfekte til fremstilling af bambus balkonskærme og er lette at fastgøre med trådbånd.

Bamboo Fencing

Denne gårdhave havde en grim betonvæg. Ved at dække væggen med  bambus hegnruller  omdannede det til et solrigt og tropisk siddeområde. Da alle bambusstænger i hegnruller er forbundet med galvaniseret ståltråd, er de meget hurtige og lette at installere.

Black Bamboo Fencing

Det, der plejede at være et almindeligt gennemsigtigt kædeleddhegn, er nu en smuk sort bambusskærm med lidt gennemsyn. En af fordelene ved bambushegnruller er, at du nemt kan placere dem i forskellige vinkler eller former. Med slipsindpakninger kan du nemt fastgøre bambusruller på meshpaneler.

Bamboo Fencing

Denne enorme bambus billedramme inviterer dig til at drømme om din næste ferie. Rammen sidder på et  delt bambushegn  og er lavet af kinesiske bambusstænger med stor diameter  . Hjørnerne af bambus billedrammen er færdige med  manila reb .

Bamboo Fencing

Har du snarere noget andet end et standard  træhegn ? Derefter er rullet bambushegn en fremragende løsning til at konvertere dit træhegn til et lille tropisk paradis.

Black Bamboo Fencing

Sort bambushegnpaneler  fra Indonesien er fremragende til at fremstille en robust og imponerende skærm for privatlivets fred i haven. I dette eksempel afkortede ejeren et par af de standard bambusstænger i panelet for at skabe en legende effekt. For at undgå forvitring,  bambus beskytter blev anvendt på denne bambus haven skærm.

Bamboo Fencing

Udendørs bambushegnpaneler har minimal gennemgang og giver det mest privatliv for en have. De er lette at fastgøre til hinanden med træhegnstolper og specielt udviklede  klemmer af rustfrit stål . Disse  indonesiske bambushegn  fås i paneler på 120, 180 og 200 cm højde.

Black Bamboo Fencing

Kombinationen af ​​beton, metal og bambus er meget vellykket med denne lave bambus-screening. Den grå farve kontrasterer smukt med de  mørke bambusskærme , og zinkafdækningen på toppen af ​​bambus forlænger hegnets levetid. Vi har erfaret, at bambushegn holder meget længere, hvis den øverste og nederste del er beskyttet mod direkte kontakt med regn eller fugt.

Bamboo Fencing

For en japansk fiskedam med koi-karper er bambushegn et must. Roen og den naturlige atmosfære, der udstråler fra bambus, er unægteligt forbundet med Fjernøsten.

Black Bamboo Fencing

Bambushegnpaneler har den fordel, at de kan installeres som fritstående skærme. Indvendige bambusstokke sikrer havehegnets stabilitet.

Bamboo Fencing

Valset bambushegn  er billig, men bestemt ikke mindre smuk. Fastgjort til et trådhegn og afsluttet med et par farverige bannere kan du oprette unikke og moderne bambus privatlivsskærme.

Black Bamboo Fencing

Sorte bambusskærme  er lavet af naturligt sorte (mørkebrune) bambuspinde. Da polerne ikke er malet, kan den ene være mørkere end den anden. Disse farveforskelle giver dog et meget naturligt look til din have, gårdhave eller balkon. Bemærk også pladsen i bunden af ​​bambushegn. At undgå direkte kontakt med jorden forhindrer bambusrørene i at absorbere fugt og følgelig rådne.

Bamboo Fencing

Denne bambus balkonskærm er tæt fastgjort til rækværket. Det lave hegn giver nok privatliv uden at give følelsen af ​​at være helt lukket. Når man går forbi flasken champagne, ser det ud til, at kunden er ganske tilfreds med resultatet.

Bamboo Fencing

Vores Linjosa bambushegnpaneler er meget populære, fordi de har et unikt orientalsk look. Når du opretter byhaver med forskellige typer blomster og planter, vælger gartnere og gartnerier ofte for disse indonesiske bambus haveskærme i deres design.

Bamboo Fencing

Dette hegn består af bambushegnruller afsluttet med  halvrunde bambusstænger . De opdelte bambusstænger bruges til at dække eksisterende træhegnstolper.

Black Bamboo Fencing

Et robust sort bambus havehegn er allerede et blikfang, men inkluderer nogle smukke udendørs lysarmaturer til hegnet, og du ender med en virkelig spektakulær bambusskærm, selv om natten.

Bamboo Fencing

En  bambuspergola  skal næsten automatisk ledsages af bambushegn, men i dette eksempel er endda plantebæren dækket med bambus kantede ruller .

Black Bamboo Fencing

Denne koi-dam ser fantastisk dag og nat ud, da den belyste sorte bambuskærm giver en typisk orientalsk atmosfære, der passer perfekt til denne indstilling.

Bamboo Fencing

I nogle tilfælde behøver bambushegn ikke at være høj. Hvis du for eksempel bor ved siden af ​​en flod eller skov, kan en  lav beskyttelse af bambus privatliv  være at foretrække for fortsat at nyde udsigten.

Black Bamboo Fencing

Et hyggeligt opholdsområde med sorte bambushegnpaneler i baggrunden.

Bamboo Fencing

Bambus i direkte kontakt med jorden vil rådne hurtigt. En træramme er derfor en fremragende løsning til at øge bambus holdbarhed og levetid. Ovenstående eksempel viser vores  Trendline bambuscreening  i kombination med en mørkfarvet treramme.

Black Bamboo Fencing

Et bambushegn består ikke altid af faste paneler eller ruller. Selv med individuelle bambusstænger kan du oprette en partition. Påfør dog bitumenmaling (sort tjære) på bambus, når du vælger at grave bambusstænger i jorden. Dette vil forhindre forringelse.

Bamboo Fencing

Mulighederne med bambus er uendelige, især i kombination med andre byggematerialer. Denne japanske have med træbambushegn er et godt eksempel.

Bamboo Fencing

Brug for at dække en gårdhave på en hurtig og nem måde? Derefter er denne overkommelige  split bambus hegn rulle  dit bedste valg. Opdelt bambusruller er meget lette og pakkes i praktiske tasker med håndtag. De kan fastgøres til en væg af trådhegn med trådbånd eller specielle fastgøresesskruer. Deres billige pris gør dem også meget populære til midlertidig screening på festivaler eller byggepladser.

Er du også interesseret i at købe smuk bambushegn til din have, gårdhave eller balkon?  Bestil direkte fra vores  online butik,  så sender vi over hele Danmark faste område med de bedste leveringpriser!